Október 29-én érkezhet a OnePlus X

Czipperer Dia - 2015. október 14.

A OnePlus kiküldte hivatalos sajtómeghívóját,amely azt sugallja, hogy október 29-én mutatkozik be az új OnePlus X mobil.

Korábban is lehetett már pletykákat hallani a OnePlus soron következő mobiljáról, azonban eddig az október 12-ei dátumot emlegették a debütálás kapcsán. Akkor a gyártó egy india sajtóeseményről küldött ki meghívót, melyen az október 12-ei dátum szerepel.

Most azonban egy új plakátot tettek közzé az indiai Facebook oldalon, melyen egy nagy „X” társaságában az október 29-ei dátum szerepel.

A kép megerősíteni látszik az előzetes feltevést, miszerint valóban OnePlus X néven érkezik majd a telefon. Korábban egy mini modellről is lehetett hallani, azonban a mostaniak fényében úgy tűnik, két önálló modellről van szó. A telefon már az Amazon indiai oldalán is felbukkant.


A OnePlus X modellel kapcsolatban Carl Pei,
a cég egyik alapítója korábban már elárulta: ezt a modellt elsősorban a dizájnra érzékeny, nem pedig a technikai tudásra gerjedő felhasználóknak szánják. Kíváncsian várjuk, a mini modell is érkezik-e, és miben tér majd el a két mobil egymástól.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza