10 millió Redmi Note 2-t értékesítene a Xiaomi

Czipperer Dia - 2015. október 6.

A Xiaomi vezérigazgatója jelentette be a vállalat mobilealdási tervét. A gyártó legújabb középkategóriás mobiljától, a Redmi Note 2-től 10 milliós eladási számot várnak.

Jey Jun, a Xiaomi vezérigazgatója számolt be arról, hogy a Redmi Note 2 mobil olyannyira népszerűnek bizonyul, hogy az eddigi adatok szerint ebben az évben 10 milliós eladási számot várnak a modelltől.  Azt is kifejtette, hogy a kezdeti beruházás volt magasabb, amíg minden felszerelést beszereztek, valamint biztosították a megfelelő minőséget. Úgy véli, a gyártási költségek már sokkal kedvezőbbek.

A Redmi Note 2 nagyon kelendő mobilnak tűnik a sorban. A modellből már az első hónapban 2,15 millió darabot értékesítettek, az első 12 órával pedig már 800 ezer darab talált gazdára. Szeptember 5-ig bezárólag ez a szám 1,5 millióra nőtt, alig néhány nappal később, szeptember 14-én pedig már 1,5 milliónál jártak a mutatók.

Nem tűnik tehát lehetetlen vállalkozásnak, hogy az eladások decemberre 10 millióig kússzanak fel. Az 5,5 hüvelykes, Full HD kijelzővel felszerelt, MediaTek Helio X10 processzorral ellátott mobil egyébként 100 dollárba kerül az anyaországban.

 

 

Forrás: GSMArena.com

Vissza