Már Tizen platformra is elérhető az ITT/OTT TV alkalmazás

Kütyü Magazin - 2015. szeptember 30.

A Samsung Tizen operációs rendszerű Smart TV-ire is elérhető a hazai fejlesztésű, mobileszközön és asztali számítógépen is használható ITT/OTT TV alkalmazás, amellyel a felhasználók az interneten keresztül válogathatnak kedvenc televíziós tartalmaikból.

szeptember 28-29-én a SYMA csarnokban megrendezett Média Platform nemzetközi kiállításon mutatta be a fejlesztőcsapat Tizen platformra kifejlesztett, és már a felhasználók számára is elérhető ITT/OTT TV alkalmazást. Az applikáció segítségével a legújabb a Samsung Smart TV-k tulajdonsai is igénybe tudják venni az ITT/OTT TV Over The Top rendszerű streaming szolgáltatását.

A 2014-ben indult ITT/OTT TV által közvetített tartalmak megtekintéséhez a hagyományos műsorsugárzáshoz használt vevőberendezések helyett mindössze szélessávú internet-hozzáférésre van szükség. A hagyományos tévécsatonák adásai így online érkeznek meg az okos eszközökre – okostelefonra, tabletra, PC-re, illetve SmartTV-re – és akár HD minőségben is élvezhetők. A felhasználók az előfizetési díj ellenében különböző csomagok és előfizetési időszakok közül választhatnak, a folyamatosan növekvő kínálatot pedig a kiegészítő csomagok révén teljes mértékben egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják.  

2015-től kezdődően a Samsung valamennyi új okostévéje a Tizen platformot használja, amely jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít. A nyílt forráskodú operációs rendszer rugalmasságának kösznhetően a fejlesztők is könnyebben készíthetnek hozzá egyedi alkalmazásokat, amelyből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

 

 

Vissza