Új fogyasztói laptopok a Lenovótól

Kütyü Magazin - 2015. május 27.

A Lenovo is jelen van az idei Tech Wordön. A vállalat új fogyasztói laptopokkal is készült a Lenovo Z41 és Z51, valamint az ideapad 100 személyében-

Lenovo Z41 és Lenovo Z51 – a multimédiás munkaállomások

Az új 14 hüvelykes Lenovo Z41 és a 15 hüvelykes Lenovo Z51 laptopok egyszerre testesítik meg az otthoni szórakoztató központot és a nagy teljesítményű munkaállomást. A Full HD kijelző, az opcionális dedikált AMD videokártyával és Dolby DS 1.0 Home Theater Surround Sound hangrendszerrel nyújt teljes felhasználói élményt, amelyek révén a laptopokkal egyszerűen streamelhetünk videókat, tölthetünk le zenéket és játszhatunk játékokat.

Köszönhetően a korszerű 802.11 a/c Wi-Fi technológiának az új Lenovo Z41-gyel és Lenovo Z51-gyel akár háromszor gyorsabb internetezés lehetséges az átlagos laptopokhoz képest, így gyorsabban böngészhetünk, streamelhetünk és tölthetünk le különböző tartalmakat. Az új Lenovo Z51 és Z41 ébenfekete, fehér és karmazsinvörös (kizárólag a 14 hüvelykes modellnél) színben érhetőek el.
 


 

Intel RealSense 3D kamera a Lenovo Z51-ben 

A Lenovo Z51 opcionálisan tartalmazza az Intel RealSense 3D-s kamerát is. A teljes 1080p felbontású képet kínáló, mélységérzékelővel ellátott, új 3D kamera lehetővé teszi, hogy az eszkötúgy érzékelje a mélységeket, mint az emberi szem. A felhasználók 3D-ben szkennelhetnek tárgyakat 3D-s nyomtatáshoz, 3D-s játékokat játszhatnak vagy gesztusokkal vezérelhetik a laptopot. 
 


Lenovo ideapad 100 – a legfontosabb funkciókkal 

A Lenovo az ideapad 100 laptop létrehozásakor azokra gondolt, akiknek csak a legszükségesebb funkciókra van szükségük, mint például a szörfölés a neten, tartalmak létrehozása és listák kezelése. Az akár Intel BayTrail-M N3540 processzorral és 500 GB-os HDD-vel, valamint, integrált Intel grafikával ellátott modellel a felhasználók egy gyors processzort, nagy tárhelyet és jó képminőséget kapnak.

Akár 4 órás üzemidőre is képes egyetlen töltéssel, így a felhasználók zavartalanul internetezhetnek és nézhetnek videókat. Az új 14 hüvelykes ideapad 100 csupán 20,2, míg a 15 hüvelykes modell pedig 22,6 milliméter vastag, és ébenfekete kivitelben érhetőek el. 
 

 

 

Kulcsszavak: Lenovo, laptop, multimédia
Vissza