Nem jön Európába a Honor 6 Plus

Farkas Norman - 2014. december 19.

A nemrég bemutatott dupla kamerás Honor 6 Plus a várakozások dacára később sem lesz elérhető Európában és a nyugati országokban, ugyanis azt kifejezetten a phabletekre nyitottabb ázsiai piacra szánja a gyártó.

A hét folyamán, Kínában mutatkozott be a Honor 6 Plus, mely a hazánkban is kapható Honor 6 nagyobb kijelzővel és két hátlapi kamerával felvértezett utódja. A készülékről eddig – a korábbi Honor modellekből kiindulva – azt feltételeztük, hogy idővel Európába is eljut majd, ám nemrég kiderült, hogy kár ilyen irányú reményeket táplálnunk.

A Huawei szóvivője elmondta, hogy a Honor 6 Plust a phabletekre, vagyis az okostelefon-tablet hibridekre igazán nyitott ázsiai piacra szánják, ezért a készülék a nagyobb kijelzőt kevésbé kedvelő európai felhasználók számára nem lesz elérhető. A Vén Kontinens lakói így sem érezhetik magukat elhanyagolva, hiszen a Honor 6 és a Honor 3C rendelkezésükre áll.

Bizonyára sokan csalódtak a vállalat döntésében, hiszen a Honor 6 Plus kiemelkedő fotós képességeivel többmillió Ázsiától távol élő felhasználó figyelmét kelthette fel.  is két Honor mobil közül választhatnak igényeiknek megfelelően.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza