Új hordozható töltők a Sony műhelyéből

Kütyü Magazin - 2014. november 6.

A Sony három új modellel erősítette hordozható USB-s töltőinek kínálatát, amelyek közül bárki könnyen megtalálhatja az eszközei energiaigényének leginkább megfelelőt. 

Az 5000 mAh-es CP-V5 leginkább hosszabb utazások esetén ajánlott, hiszen a legtöbb hordozható eszközt kétszer is képes feltölteni. A nagyobb testvér a CP-V10 egy 10000 mAh-es akkumulátort tartalmaz, amely több eszközt is maximális töltöttségi szinten tud tartani. A kisebb CP-V3A - 3000 mAh-es teljesítménnyel – kiváló választás okostelefonokhoz.

Mindhárom modell előre feltöltve érkezik, így kicsomagolás után egyből használhatóak is. Az akkumulátorok 1,5 aperes kimenő áramerősségüknek köszönhetően gyorsabb töltést tesznek lehetővé, és tartalmazzák a Sony Hybrid-Gel technológiát, amellyel még ezer feltöltési ciklus után is kevesebb, mint 10 százalékot veszítenek kapacitásukból. Így ki lehet hozni a maximumot a töltőből.

CP-V5 – Az ideális útitárs

A mindössze 145 grammos CP-V5 5000 mAh-es Lítium-ion akkumulátora elegendő energiát biztosít egy okostelefon kétszeri feltöltéséhez. A beépített LED-ek visszajelzést adnak az energiaszintről, hogy legyen idő új energiaforrást keresni.

A CP-V5 fekete, fehér, kék és zöld színben lesz elérhető, speciális karcolásálló felülettel, hogy még intenzív használat mellett is elegáns kiegészítő maradjon.

Sony CP-V5

 

CP-V10 – Komoly teljesítmény több mobileszközhöz

A Sony CP-V10 könnyedén fedezi még a nagy energiát igénylő aktivitásokat is.  Teljesítménye apró méretét meghazudtolóan nagy, hiszen egy mindössze 72.0 x 127.0 x 17.5 mm-es, 245 grammos eszközben egy 10000 mAh-es akkumulátor található. Ez a kapacitás elegendő arra, hogy akár négyszer feltöltsön egy okostelefont, de a nagyobb teljesítményű tabletek, és olyan digitális kamerák töltésére is alkalmas, mint például a Sony RX100M3.

 

Sony CP-V10

 

CP-V5-höz hasonlóan ez is az újonnan kifejlesztett, karcolásálló felületet kapta. Ennek köszönhetően a fekete CP-V10 is hosszú távon megőrzi eredeti külsejét.

A ki- és bekapcsoló gombnak köszönhetően nem kell attól tartani, hogy magától lemerülne az akkumulátor, a 4 darab LED pedig gyors visszajelzést nyújt az akkumulátor töltöttségi állapotáról.

CP-V3A – Nélkülözhetetlen kiegészítő okostelefon tulajdonosoknak

Az aktuális kínálat legkisebb töltője a CP-V3A a korábbi változathoz képest megnövelt, 3000 mAh-es Lítium-ion akkumulátorral érkezik. A mindössze 38.8×99×19 mm-es méretével a CP-V3A tökéletes társ a mindennapokra, hiszen egy teljes extra feltöltést nyújt az okostelefonhoz.

A CP-V3A elérhető fehér, kék és lila színben, hogy mindenki ki tudja választani a stílusához leginkább megfelelőt.

 

Sony CP-V3A

 

 

A CP-V3A és a CP-V5 2014 októberétől, a CP-V10 pedig novembertől Európa-szerte elérhető.

 

 

Vissza