Retina iPad Mini az App Store-ban

Czipperer Dia - 2013. november 12.

Az újonnan bemutatkozott iPad Mini modell nagytestvére, az Air után bizonyos országokban már elérhető az Apple online áruházában, az App Store-ban.

A MacRumorson már korábban megjelent a hír, miszerint az Apple újonnan bemutatott táblagépe, a Retina iPad Mini november 12-én lesz elérhető számos országban (Egyesült Államok, Ausztrália, Kína, Hong Kong, Japán, Új-Zéland és Szingapúr). Most a készülék meg is jelent fehér és szürke színekbe az App Store-ban, ahol 399 dollárért lehet megvásárolni a 16 GB-os, Wi-Fis változatot. LTE kapcsolattal ugyanez a változat 529 dollárba,a 128 GB-os  pedig 829 dollárba kerül. A modellből létezik még 32 és 64 GB-os változat is: az előbbi 499, utóbbi pedig 599 dollárért kapható.

 

 

Külsejét illetően majdnem ugyanúgy néz ki, mint az első iPad mini modell, ám elődjéhez képest a készülék sokkal vékonyabb és könnyebb, valamint Retina kijelzőt is kapott, és a belsejében már a továbbfejlesztett A7-es processzor dolgozik.

A 16 és 32 GB-os Wi-fis modelleket a rendeléstől számított 1-3 napot belül szállítják, az többi típusnál és az LTE változatoknál azonban 5-10 nap is lehet várakozási idő.

 

 

Forrás: Engadget.com

Vissza