Szűrés

A(z) e-mail kulcsszót tartalmazó cikkek

Tippek az e-mailes átverések kivédésére

2019. január 18. -

A Telenor Magyarország is szembesült azzal, hogy a cég nevével visszaélve, csalók hamis fizetési felszólítást terjesztenek e-mailben, és így pénzt vagy személyes adatokat próbálnak kicsalni az emberektől. Nem csak a szolgáltató ügyfelei, hanem a teljes lakosság érintett, mert a csalók véletlenszerűen küldik ki e-mailjeiket. A Telenor Magyarország a lakosság számára edukációs kampányt indított, a csaló e-mailek miatt pedig feljelentést tett a hatóságoknál.

Kulcsszavak: Telenor, biztonság, e-mail
Tovább

Újabb e-mail hullámot indítottak hamis számlabekérőkkel a Telenor nevében

2018. július 15. -

Ügyfélvisszajelzések alapján derült ki, hogy július 12-én újabb, hamis számlaértesítőt tartalmazó e-mail hullám indult magyarországi e-mail címekre, azaz nem kizárólag a Telenor ügyfelei érintettek. 

Kulcsszavak: Telenor, e-mail, biztonság
Tovább

A magyar fiatalok az üzenetküldő alkalmazásokat favorizálják a Telenor nemzetközi felmérése szerint

2016. július 1. -

A Telenor hét országban vizsgálta meg a rutinos mobilhasználónak számító fiatalok kommunikációs szokásait. A magyar felhasználók számára a hagyományos mobil hanghívás még fontosabb a Facebook Messengernél és a hasonló üzenetküldő appoknál, viszont az SMS-ezésnél már népszerűbb a Viber és más csevegőappok.

Tovább

Az összes e-mail fiókunkat menedzselhetjük az új androidos Gmail alkalmazással

2014. október 20. -

Egy kiszivárgott videó arról árulkodik, hogy az Android rendszerre szánt Gmail alkalmazás következő verziója már lehetőséget nyújt különböző, akár külső kiszolgálókhoz tartozó e-mail fiókjaink kezelésére is, így egyetlen felületről elérhetjük általa az összes elektronikus levelünket.

Tovább