Szűrés

A(z) XPS kulcsszót tartalmazó cikkek

A Dell bemutatta a legújabb XPS asztali számítógépét

2020. július 18. -

A megfelelő otthoni PC – tökéletes monitorral és tartozékokkal kiegészítve – korlátok nélkül, bármiben kiszolgálja a felhasználóját, amire csak szüksége lehet: az alkotástól kezdve a munkán és a játékon át a kommunikációig. A Dell májusban bemutatott XPS notebookjait most az új XPS asztali számítógép követi, amely a Dell monitorainak új, S sorozatával egy időben jelenik meg, és a megszokott stílust és teljesítményt képviseli.

Tovább

Piacon a Dell új XPS, Precision és OptiPlex modelljei

2013. november 22. -

A Dell bejelentette, hogy a közelmúltban bemutatott legújabb Dell modellek – az XPS 11 2-in-1, az XPS 13 Ultrabook, a Dell Precision M3800 mobil munkaállomás, valamint az OptiPlex 3020 asztali számítógép – már világszerte elérhetőek.

Tovább

Dell XPS 12 teszt

2013. április 16. -

A Dell XPS 12 egy minden jóval felszerelt laptop, ami pár mozdulattal tabletté alakítható. A koncepció a Windows 8-hoz ideális lehet, de vajon a felhasználóknak is ekkora élmény? Tesztünkből kiderül!

Tovább

Sokoldalú modellekkel bővült a Dell XPS termékcsaládja - XPS 10, XPS 12 és XPS One 27

2012. augusztus 31. -

A Dell bemutatta a kompromisszumoktól mentes XPS termékcsalád új tagjait, melyek legkisebb tagja a Windows RT rendszert támogató, 10 hüvelykes XPS 10 táblagép. Az újdonágok sora a két készülék funkcióit egyesítő, ultrabookból teljes értékű táblagéppé alakítható, nagy teljesítményű XPS 12-vel, illetve a Wide Quad HD képernyővel rendelkező XPS One 27 All-In-One számítógéppel folytatódik, utóbbiból ráadásként érintőképernyős változat is megvásárolható lesz a jövőben.

Tovább