Szűrés

A(z) PIXMA kulcsszót tartalmazó cikkek

Újratölthető tintatartályos 4 az 1-ben nyomtatott dobott piacra a Canon

2016. december 7. -

A Canon bemutatta legújabb „négy az egyben” típusú (nyomtat, szkennel, fénymásol és faxol),  PIXMA G4400 nyomtatóját, amely a vállalat folyamatos tintaellátó rendszerrel (Continuous Ink Supply System, CISS) működő nyomtatócsaládjának legújabb tagja. 

Tovább

Három újratölthető tintatartályos PIXMA nyomtató a Canontól

2015. december 1. -

A Canon legújabb nyomtatói  – PIXMA G1400,  PIXMA G2400 és PIXMA G3400 – közül mindegyik képes egyetlen tintapatron szett felhasználásával akár 7000 színes és 6000 fekete-fehér oldal nyomtatására is. 

Tovább

Multifunkciós, tintasugaras nyomtatót mutatott be a Canon – PIXMA MG3650

2015. július 21. -

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et. Akészülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehet nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani.

Tovább

Az új Canon PIXMA és CanoScan készülékek a felhőben is helyt állnak

2014. augusztus 20. -

A Canon négy multifunkciós és egy hordozható nyomtatóval bővítette PIXMA otthoni nyomtatócsaládját. Az eszközök fejlett hálózati integrációval és egy sor olyan funkcióval is fel vannak szerelve, melyek javítják az összekapcsolt eszközökről végzett nyomtatást, kényelmes hozzáférést kínál a felhőhöz az NFC-kapcsolaton keresztül. A CanoScan család is kibővült, két új lapolvasóval.

Tovább