Szűrés

A(z) AppStore kulcsszót tartalmazó cikkek

Világpremier: a SEAT az első autógyár a világon, mely a CarPlay-jel kompatibilis alkalmazást tesz elérhetővé

2016. augusztus 17. -

A SEAT újabb lépést tett előre az autók összekapcsolhatóságának terén, az iparágban a spanyol gyártó lett világszinten is az első, amely gépkocsijaiban a CarPlay-jel kompatibilis alkalmazást tesz elérhetővé. Az iOS-fejlesztésű SEAT DriveApp már elérhető az AppStore-ban, és lehetővé teszi, hogy a gépkocsi kijelzőjén is megtekintse és kezelje az iPhone kiemelt tartalmait. Az alkalmazás már elérhető Spanyolországban, és a következő néhány hétben a SEAT többi piacára is megérkezik.

Tovább

Az új Kaspersky programok már letölthetők az AppStore-ból

2015. november 12. -

A Kaspersky Virus Scanner for Mac már elérhető az AppStore-ban. Az ingyenes szkenner gyorsan és hatékonyan vizsgálja át az eszközöket rosszindulatú programok után kutatva. A Pro, vagyis a fizetős változat el is távolítja a különböző fenyegetéseket, amelyeket az eszközön talál. 

Tovább

Lehetsz virtuális Uber sofőr

2015. június 12. -

Csütörtökön jelent meg az UberDrive játék az iTunes Store kínálatában. A játék segítségével kezdő és haladó autóvezetők próbálhatják ki rátermettségüket, mielőtt ténylegesen regisztrálnának Uber sofőrnek.

Kulcsszavak: AppStore, játék, Uber
Tovább

Már letölthető a Pebble Time iOS alkalmazása

2015. június 8. -

Nagyjából egy héttel ezelőtt kezdte meg új okosórájának, a Pebble Time-nak az értékesítését, most pedig már a hivatalos iOS applikáció is letölthető a hordható eszközhöz.

Tovább