Szűrés

A(z) okosotthon kulcsszót tartalmazó cikkek

Okosotthonok: itt vannak az év legfrissebb trendjei

2023. május 31. -

Az okosotthon-technológia folyamatosan fejlődik, ez 2023-ban sincs másképp. Az okosotthon megoldások az elmúlt néhány évben hosszú utat tettek meg, új trendek és technológiák léptek színre a hatékonyság, a kényelem és a biztonság érdekében. A cseh Tesla okosotthon márka bemutatja az idei év legforróbb okosotthon trendjeit. 

Kulcsszavak: okosotthon, Tesla
Tovább

Ez a Tesla mindenki számára elérhető!

2023. február 21. -

Az okosotthon készülékek előretörése megállíthatatlan, Európában a háztartások 18%-a használ már valamilyen okosotthon eszközt. 2027-re ez az arány meghaladhatja a 40%-ot.* A vásárlásokat meghatározó energiatakarékossági szempontok miatt a kategória további erősödése várható. A cseh hátterű Tesla okosotthon márka is ebben a szegmensben mutatkozik be – mostantól magyar nyelvű applikációval, ügyfélszolgálattal és magyar szerviztámogatással segít eligazodni az eszközök és funkciók között.

Kulcsszavak: okosotthon, Tesla
Tovább

Az LG a CES-en mutatta be, milyen a tökéletes okosotthon-élmény

2023. január 10. -

Az LG Electronics (LG) a Home Connectivity Alliance (HCA) igazgatótanácsának tagjaként a 2023-as CES kiállításon mutatta be, milyen a gördülékeny okosotthon-élmény. Más HCA-tagvállalatokkal együtt az LG az eseményen azt demonstrálta, hogyan teszi lehetővé az új HCA 1.0 specifikáció azt az átjárhatóságot, amelynek révén a különböző márkák intelligens otthoni megoldásai zökkenőmentesen működhetnek együtt a tökéletesen összekapcsolt otthoni kényelemért.

Tovább

Az IKEA piacra dobja a DIRIGERA-t

2022. június 15. -

Az IKEA újabb lépéseket tesz azon az úton, melynek célja, hogy még intelligensebb otthoni alkalmazásokat tegyen elérhetővé az emberek többsége számára. Októbertől lesz kapható a DIRIGERA, az okostermékekhez készült, Matter-szabványú hub (irányítóközpont), amely az IKEA Home smart alkalmazás új verziójával együtt indul útjára. 

Tovább