Szűrés

A(z) iroda kulcsszót tartalmazó cikkek

Hazánkban is elérhetővé vált az Office 365 üzleti verziója

2013. április 17. -

Mától Magyarországon is elérhető az Office 365 üzleti verziója, a Microsoftnak a legkülönfélébb üzleti igények kielégítésére is képes felhő-alapú irodai csomagja, amely kis-, közepes- és nagyvállalati konstrukcióval érkezik. A továbbfejlesztett Lync Online, Exchange Online és SharePoint Online szolgáltatások mellett a felhasználók egyszerre akár öt gépen használhatják a jól ismert Office alkalmazásokat, valamint az olyan nagyvállalati közösségi funkciókat, amelyeket a SharePoint és a Yammer kínál. Az új Office immár 89 piac 33 különféle nyelvén érhető el.

Tovább

Fotószkennelés mesterfokon: CanoScan 9000F Mark II

2013. március 5. -

A Canon bemutatta új, felsőkategóriás, 9600 dpi felbontású CCD-s lapolvasóját, a CanoScan 9000F Mark II-t. A különleges szoftverekkel rendelkező készülék kivételes minőségben, nagy sebességgel képes fényképek, dokumentumok és filmek beolvasására.

Tovább

Microsoft Office 365: a lakossági felhőszolgáltatások újragondolása

2013. január 29. -

Mától világszerte, így Magyarországon is kereskedelmi forgalomba kerül a Microsoft Office 365 Otthoni prémium verzió, a lakossági felhasználók számára elérhető Office csomag és felhőszolgáltatás, amely segít rendszert vinni az elfoglalt háztartások, a munka és a magánélet között egyensúlyozó emberek életébe.

Tovább

Úton van az Office iOS- és Android alapú változata

2012. november 9. -

A Microsoft Office irodai programcsomag már 2013 első negyedévében elérhető lehet iOS platformra, a szoftver androidos eszközökre szánt változata pedig május környékére várható.

Tovább