Szűrés

A(z) iroda kulcsszót tartalmazó cikkek

Tévé a konyhába vagy a hálóba? – Itt a Sharp LD145V sorozat

2013. augusztus 28. -

A Sharp új, LD145V szériás modelljei azoknak készültek, akik a nappalijukban található nagyképernyős televíziójuk mellé szeretnének egy másik készüléket is otthonukba. Méretükből adódóan ezek a készülékek ideálisak a hálószobába, a konyhába, vagy akár az irodába. 

Tovább

Ajándék Xbox Gold Live tagságot kapnak az Office 365 vásárlók

2013. augusztus 6. -

Azok, akik 2013. szeptember 28-ig megvásárolják az Office 365 Otthoni Prémium vagy Egyetemista verzióját, egy éves Xbox Gold Live tagságot kapnak ajándékba. Ennek révén nem csak az irodai és iskolai feladatok hatékony elvégzését segítő alkalmazáscsomaghoz jutnak hozzá, hanem számos, az Xbox konzoljukhoz kapcsolódó lehetőségre tesznek szert, melyek révén még felhőtlenebbül szórakozhatnak.

Tovább

Megérkezett az irodapiac első iPhone és Android alkalmazása

2013. július 3. -
Minden eddiginél egyszerűbb az irodakeresés és a piaci informálódás az Irodakereso.info mobilalkalmazásával, melynek iPhone-ra és Androidra fejlesztett alkalmazása már elérhető az App Store-ban és a Google Playen. A nemzetközi irodakereső Magyarország, Románia, Ausztria, Csehország és Szerbia irodabérlési lehetőségeit, irodapiaci történéseit prezentálja és teszi elérhetővé bárhol és bármikor.

 

Tovább

HP – növekvő hatékonyság a minőség feladása nélkül

2013. május 9. -

A HP bejelentette, hogy kibővíti nyomtató és képfeldolgozó portfolióját, amelynek célja, hogy a kis- és középvállalkozások (KKV), valamint a vállalatok hatékonyságnövekedést és költségcsökkentést érjenek el a megszokott minőség feladása nélkül. 

Tovább