Szűrés

A(z) Vodafone-hu kulcsszót tartalmazó cikkek

Új telefonok és akciós kiegészítők a Vodafone-nál

2013. szeptember 9. -

Számos új telefont tartalmaz a Vodafone készülék kínálata. A szeptemberi érkezők között egyaránt megtalálhatóak igazi csúcsragadozók, fotóbajnokok, a középkategóriát megújító modellek és friss táblagépek is. Emellett jó hír az okostelefonnal, tablettel rendelkezőknek, hogy a Vodafone márkaboltjaiban szeptemberben minden Samsung kiegészítő 20 százalék kedvezménnyel szerezhető be.

Tovább

Elindult a Maroslele Okos Falu program – Mobilnetet a vidéki otthonokba!

2013. augusztus 31. -

Mit jelenthet egy falu életében a mobilinternet, hogy változtathatja meg a mindennapokat, az oktatást, tanulást, a szabadidő eltöltését? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ az augusztus 30-án elindított Vodafone Okos Falu 2013 program, amely „Az én Maroslelém – a palatáblától a táblagépig” iskolai és felnőttoktatási sorozattal veszi kezdetét.

Tovább

8 colos Galaxy Tab3 a Vodafone kínálatában

2013. augusztus 5. -

Keddtől elérhető a Vodafone márkaboltjaiban és webshopjában a Samsung táblagép családjának egyik legújabb tagja, a 8 hüvelykes GalaxyTab3 8.0. A készülék a Tablet MobileNet 21 csomaggal már 29900 Ft-os áron megvásárolható. 

Tovább

Sony Xperia SP a Vodafone-nál

2013. június 5. -

A Sony Xperia portfoliója pár héttel ezelőtt az Xperia E-vel bővült, míg mától az elegáns, HD kijelzővel felvértezett Xperia SP is elérhető a Vodafone kínálatában.  

Tovább