Szűrés

A(z) D-Link kulcsszót tartalmazó cikkek

Új D-Link Cloud ShareCenter – az alkalmazásokkal tuningolható adattároló

2013. november 26. -

Megjelent hazánkban a D-Link legújabb cloud funkciókkal felvértezett NAS megoldása, a ShareCenter+ DNS-327L Kétfiókos Hálózati Adattároló. A multimédiás fájlok eléréséhez, médialejátszók, Smart TV készülékek HD minőségben is gyors kiszolgálásához erősebb processzort, nagyobb memóriát és számos beépített illetve utólagosan telepíthető alkalmazást kapott, mint kistestvére, a DNS-320L.

Tovább

D-Link DIR-868: a leggyorsabb Wireless AC router

2013. augusztus 30. -

A D-Link Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-868L) a SmallNetBuilder átfogó piaci tesztjén a legjobb összesített értékelést kapta kilenc gyártó tíz terméke közül a ma kapható legfelső, AC1750-es router kategóriában.

Tovább

Observer VMS rendszer integrált D-Link kamerákkal

2013. augusztus 23. -

A D-Link és a hazai fejlesztők munkájára épülő Netavis együttműködésének köszönhetően a legfontosabb tíz kameratípussal megkezdődött a D-Link IP kamerák integrálása az Observer VMS platform alá. A mindkét fél számára üzleti távlatokat nyitó globális együttműködés kialakítása hazánkban a helyi irodák kezdeményezésére indulhatott el.

Kulcsszavak: webkamera, D-Link
Tovább

Látvány és hangzás a Szigeten

2013. augusztus 8. -

Az idei Sziget jelszava a látványvilág: a megannyi attrakció mellé a fesztivál technológiai partnere, a D-Link is igyekezett felnőni. A D-Link Blues Színpad előtti teret és a színpadot két Full HD felbontású kamerának és az idén nyáron megjelent D-ViewCam Mobile okostelefon alkalmazásnak köszönhetően bárhonnan megnézhetjük, sőt, pillanatfelvételt is készíthetünk, és azt elküldhetjük magunknak vagy barátainknak. A Crowd Cam mellett a kilátogatók a mydlink Radio alkalmazást egy 42”-os Android mobileszközön, JBL fejhallgatókkal hallgathatják a Blues Színpad mellett.

Tovább