Szűrés

A(z) D-Link kulcsszót tartalmazó cikkek

D-Link: villámgyors net a távoli sarkokban is

2014. május 20. -

A D-Link újabb eszközzel bővítette 11AC termékcsaládját. A DAP-1520 Wireless AC750 Kétsávos Range Extender nemcsak a legújabb Wireless AC szabványos hálózatok hatótávolságát képes kiszélesíteni. Az új eszközök piacra kerüléséig a már meglévő 802.11n routerek lefedettségét is képes növelni.

Tovább

D-Link Wi-Fi Smart Plug – és nincs több bedugva felejtett vasaló

2014. május 8. -

A D-Link legújabb kütyüjének hála nem kell többé visszafutnunk a lakásba, hogy megnézzük, égve hagytuk-e a lámpát, vagy kihúztuk-e a vasalót. A Wi-Fi Smart Plug és a hozzá tartozó alkalmazás használatával ugyanis lehetőségünk van az otthonunkban lévő elektromos eszközök távoli kezelésére és figyelésére.

Tovább

Hiánypótló hálózati eszközökkel rukkolt elő a D-Link

2014. április 17. -

A D-Link új smart switcheket mutatott be (DGS-1510), melyek akár 40Gbps stack sávszélességet is képesek biztosítani egyszerre akár 6 azonos termékcsaládba tartozó eszköz között. Az eredmény akár 288 port egyetlen nagysebességű fizikai egységben.

Tovább

D-Link EyeOn Baby Camera: az újgenerációs babafigyelő

2013. november 27. -

A D-Link speciális babafigyelőjével éjjel-nappal betekinthetünk csemeténk szobájába a hozzá tartozó Android és iOS alkalmazások jóvoltából, amiket okostelefonunkra és táblagépünkre is ingyen letölthetünk. A hab a tortán, hogy a hasznos kis eszköz még jól is néz ki.

Tovább