Szűrés

A(z) Cisco kulcsszót tartalmazó cikkek

Közös, integrált videokonferencia-rendszert jelentett be az LG és a Cisco

2018. július 25. -

Jelentős új fejlesztést jelentett be a vállalati tárgyalókban használt videokonferencia-rendszerek területén az LG Electronics (LG). Az LG Ultra HD kijelzői közül 6, a vállalat Full HD kijelzői közül pedig 20 modell mostantól teljes mértékben kompatibilis a Cisco Room Kit és Room Kit Plus rendszerekkel, valamint a Cisco SX széria SX10, SX20 és SX80 eszközeivel. A távoli országokban és kontinenseken tartózkodó munkatársak így hatékonyan kommunikálhatnak egymással anélkül, hogy a technológiai korlátok vagy az elmosódott kép bármiben akadályozná őket.

Tovább

A Cisco bemutatta legújabb, ötödik generációs UCS szervereit

2017. augusztus 16. -

Nyolc évvel ezelőtt a Cisco egy teljesen új szemlélet mentén indította el szerver- és adatközponti szoftver fejlesztéseit. A Cisco Unified Computing System (Cisco UCS) 5. generációja a Cisco eredeti filozófiáját követve az egyszerűségre, az átláthatóságra és a jövőbe mutató architektúrákra épül.

Tovább

A megbeszélések és a csoportmunka új generációja: megjelent az új Cisco Spark

2017. január 25. -

A Cisco bejelentette a Cisco Spark új verzióját. A felhő alapú hang- és videohívást, illetve üzleti üzenetküldési funkciót nyújtó Cisco Spark megújítása mellett, a Cisco bemutatta Cisco Spark Meetings, illetve Cisco Spark Board elnevezésű együttműködési megoldásait is.

Tovább

A Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint 2020-ra az internetes adatforgalom megháromszorozódik

2016. június 9. -

Cisco Visual Networking Index előrejelzése szerint az Internet Protocol (IP) alapú adatforgalom 2015 és 2020 között megháromszorozódik, miközben az internethasználók száma több mint egymilliárddal növekszik. A személyes eszközök és a gép-gép közötti (M2M) kapcsolatok terjedésével a digitalizációnak is egyre jelentősebb hatása lesz az adatforgalom növekedésére.

Tovább