Szűrés

A(z) Cisco kulcsszót tartalmazó cikkek

Új, teljesen integrált következő generációs tűzfalmegoldásokat mutatott be a Cisco

2016. március 30. -

A Cisco új fejlesztéseket jelentett be következő generációs tűzfal (Next-Generation Firewall, NGFW) megoldásaihoz. A vállalat első, teljesen integrált, fenyegetés-központú Cisco Firepower Next-Generation Firewall (NGFW) megoldásai a vállalatok biztonsági kockázatainak kezelésére és csökkentésére fókuszálnak.

Kulcsszavak: biztonság, tűzfal, Cisco
Tovább

Megjelent a Cisco előrejelzése a mobil adatforgalom alakulásáról

2016. február 19. -

A Cisco Visual Networking Index globális mobil adatforgalomra vonatkozó 2015-2020-as előrejelzése szerint a mobil adatforgalom növekedésének fő tényezői a mobilfelhasználók, az okoseszközök, a mobilvideók és a 4G hálózatok ugrásszerű növekedése lesznek.

Tovább

Okosotthon szoftveren dolgozik az ABB, a Bosch és a Cisco

2015. május 14. -

Az ABB, a Robert Bosch és a Cisco System mozaiq operations GmbH néven nemzetközi közös vállalatot hoz létre okosotthonhoz szükséges nyílt forráskódú szoftverplatform fejlesztésére és üzemeltetésére. A platform egyesíti majd a lakásautomatizálás terén ma használatos különálló alkalmazásokat, illetve kapcsolatot kínál az alkalmazott eszközök között. 

Tovább

A Samsung KNOX biztonságosabb lett a Cisco AnyConnect 4.0 alkalmazásával

2015. február 17. -

A Samsung KNOX-hoz kialakított AnyConnecttel most a mobilitást szem előtt tartó vállalkozások számára is lehetőség adódik, hogy felvértezzék magukat a legújabb mobilbiztonsági fejlesztéssel. A Samsung androidos platformjának és a Cisco AnyConnect 4.0-nak az összehangolása biztonságos és zökkenőmentes csatlakozást biztosít a KNOX mobil platformhoz.

Tovább