Szűrés

A(z) projektor kulcsszót tartalmazó cikkek

BenQ projektor a professzionális szintű házimozihoz

2023. április 12. -

A BenQ, a vizuális megoldások és a digitális életstílus-eszközök nemzetközileg elismert innovátora bemutatta a GP500-as 4K LED okosprojektort, amely a digitális mozi autentikus színvilágát és a mozira jellemző hangteljesítményt intelligens telepítési funkciókkal kombinálja elegáns, modern kivitelben. Az Android TV-vel felszerelt, „minden az egyben” GP500 LED-es okosprojektor felhívás a rajongóknak, hogy újraálmodják az avantgárd házimozit az egyszerű, mégis hatásos egyedi beállításokkal, és a tartós, karbantartást nem igénylő képi ragyogással.

Kulcsszavak: projektor, Benq
Tovább

Tanácsok az otthoni filmezéshez

2023. március 13. -

A streamingplatformok hódításával gyorsan változnak a filmfogyasztási szokásaink: egyre könnyebben személyre szabhatjuk, hogy mit, mikor és milyen körülmények között nézünk. Egy jól megválasztott projektorral, soundbarral és néhány kiegészítővel magasabb szintre emelhetjük az otthoni filmezés élményét, és sokkal jobban elmerülhetünk kedvenc műsoraink világában, mintha csak egyszerűen bekapcsolnánk a tévét.

Tovább

Érkezik a The Freestyle, már elő is rendelhető

2022. január 20. -

Az ágyból a plafonra, a kempingben a sátorponyvára vagy akár a kertben, a ház falára is kivetíthetők a legújabb filmek a Samsung hordozható projektorával. A CES 2022 kiállításon bemutatott The Freestyle-on azonnal elérhető a streaming szolgáltatók kínálata, kiváló hangzással szólalnak meg a bulizós lejátszási listák és koncentrációt segítő hangulatvilágítást is rábízhatják a felhasználók. A készülék okoshangszóróként és a házimozi központjaként is különleges élményt biztosít, amelyet az előrendelők számára a termék mellé igényelhető stílusos tok és egy Galaxy Buds2 vezeték nélküli fülhallgató tehet még izgalmasabbá.

Tovább

"Év fényképezőgépe" díjat nyert az Alpha 1 kamera

2021. augusztus 21. -

A Sony bejelentette, hogy minőségét és innovációját ismét elismerték az Expert Imaging and Sound Association Awards nevű, nagy presztízsű díjátadón. A Sony összesen hét díjat nyert el: az Alpha 1 "Az év fényképezőgépe" kategóriában, az Xperia 1 III "Az év multimédiás okostelefonja" kategóriában, a VPL-VW590ES pedig a "Házimozi projektor" kategóriában aratott győzelmet a digitális képalkotás, a mobil és az otthoni projektorok területén. 

Tovább