Szűrés

A(z) PayPal kulcsszót tartalmazó cikkek

Gyorsan nő a magyar eSport

2018. március 13. -

A PayPal és a SuperData legújabb kutatása szerint az európai eSport piac bevétele 2018-ban elérheti a 325 millió dollárt, a teljes magyar piac értéke elérheti a 665.000 dollárt.

Tovább

Itt a PayPal új mobil applikációja

2016. február 22. -

Bemutatkozott a PayPal legújabb, iPhone és Android okostelefonokra letölthető mobil applikációja. Az alkalmazás korábbi verziójának újratervezése a vállalat reakciója a globális mobil kereskedelem rohamos térnyerésére, amely a vállalat megbízásából készült kutatás szerint a teljes e-kereskedelem növekedési ütemének háromszorosával fejlődik.

Tovább

Univerzális fizetési platformot szeretne létrehozni a PayPal

2015. május 25. -

A PayPal elnöke, Dan Schulman közölte, olyan fizetési platformot szeretne létrehozni, melyet minden kereskedő és vásárló használ, az eszköztől függetlenül. Az 57 éves ügyvezető, aki korábban négy évet dolgozott az American Expressnél, elmondta, a következő három, öt, tíz évben alapvető változások lesznek, melyek jelentős része a mobil és POS fizetéseket érinti.

Tovább

PayPal alkalmazás a Gear 2 okosórára

2014. július 3. -

A Samsung nemrég bemutatott okos karórája, a Gear 2 PayPal alkalmazással gazdagodik. Ez azt jelenti, hogy már a csuklónkon lévő kiegészítővel is lehet majd fizetni.

Tovább