Szűrés

A(z) e-sport kulcsszót tartalmazó cikkek

12 millió forint összdíjazással elindult a Magyar Nemzeti E-sport bajnokság

2021. április 29. -

3000 egyéni és 371 csapatnevezéssel elrajtolt Magyarország egyik legrangosabb e-sport bajnokságának a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság (K&H MNEB) 3. évada. Hazánk legjobb e-sport csapatai és játékosai 8 játékban, 12 millió forint összdíjazás mellett mérhetik össze tudásukat. A verseny 7 hónapon keresztül rendszeres versenyzési lehetőséget ad a kezdőknek és a haladóknak egyaránt.

Kulcsszavak: e-sport, ,
Tovább

E-sport funkciót kapott a Huawei Intelligens Asszisztense

2021. március 23. -

Mostantól külön alkalmazás nélkül, a Huawei virtuális okostelefon-asszisztensébe integrálva is elérhetők az e-sport világ eredményei. A Huawei Assistant az első olyan felület, amely egy kártyán összegyűjti és megjeleníti a világban zajló online játékesemények, ligák és versenyek legfrissebb pontszámait, eredményeit és híreit. A program az AppGallery-ben is elérhető SofaScore alkalmazás algoritmusát használja.

Tovább

Philips monitorok a PSG Esports stúdiójában

2021. február 21. -

A Paris Saint-Germain Esports örömmel jelenti be, hogy az MMD vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere a FIFA 21 játékosok és streamelők hivatalos konzol monitor partnere lesz. Konzol monitor partnerként az MMD hivatalos beszállítója lesz a PSG Esports FIFA 21 tehetségeinek és alkotóinak, ellátva őket a bajnokokhoz legjobban illő legújabb csúcstechnológiás megtekintési élménnyel.

Tovább

A játékipar kihasználja a COVID-19 járványhelyzetet

2021. február 15. -

A koronavírus továbbra is komoly gazdasági visszaesést okoz és egyre több ipar szenved a döntéshozó szervek által bevezetett korlátozásoktól. Vannak azonban olyan ágazatok, amelyek a járványnak köszönhetően nyereségesek és nem kell aggódniuk a jövőjük miatt. A videojáték-iparról és a szerencsejátékok jogi formájáról van szó.

Tovább