Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Hardveresen titkosított, érintőképernyős Kingston SSD

2022. május 27. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások értékesítésében globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta titkosított termékcsaládjának legújabb tagját, az IronKey Vault Privacy 80 External SSD-t (VP80ES). Ez a Kingston első innovatív, érintőképernyős és hardveres titkosítású, operációsrendszer-független külső SSD-je.

Tovább

Szupergyors adatátvitelt biztosítanak az új Samsung SSD-k

2022. április 30. -

A Samsung bemutatja a T7 Shield Hordozható SSD-t, a legújabb külső tárhely megoldását, amely egy bankkártyához hasonló, ellenálló kialakításban hoz kiemelkedő teljesítményt. A T7 Shield a stílusos és kiemelkedő sebességet biztosító T7 és a beépített ujjlenyomat-olvasóval rendelkező, CES Innovációs díjas T7 Touch modellek mellett a Samsung különleges T7 Hordozható SSD szériájának legújabb darabja.

Kulcsszavak: SSD, Samsung
Tovább

PlayStation 5 memóriabővítési kisokos

2022. március 21. -

A legfrissebb adatok alapján egyre többen – világszerte 2,7 milliárdan – vannak, akik videojátékozással töltik a szabadidejüket. A koronavírus-járvány hatására ugrásszerűen megnőtt a gamerek száma többek között az ötvenen felüli korosztályban is, a játékkonzolok pedig rekordszámban keltek el.*

Tovább

A Kingston Technology vezeti a 2021-es rangsort a viszonteladói SSD-piacon

2022. március 17. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások globális piacvezetője, a Kingston Digital Europe Co LLP sikeres 2021-es évet zárt: az első helyen áll a globális viszonteladói SSD-szállítások listáján. Az SSD-k iránti kereslet 2021 negyedik negyedévében is magas maradt a klienseszközök, a nagyvállalati és az OEM megoldások szegmensének bővülése miatt. Októberben a Kingston két új, nagy teljesítményű M.2 NVMe PCIe Gen 4 kliens SSD-vel bővítette portfólióját: a KC3000 és a Kingston FURY Renegade modellekkel. 

Tovább