Szűrés

A(z) SSD kulcsszót tartalmazó cikkek

Szakértői tanácsok SSD választásához

2023. március 3. -

A jelenlegi gazdasági helyzetben a vállalatok számára kritikus fontosságúvá vált, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki a már kiépített rendszereikből. Emiatt érdemes rendszeresen megvizsgálniuk, hogy a meglévő IT-megoldások mennyire hatékonyan szolgálják az üzleti célok elérését. 

Tovább

Lenyűgöző teljesítményt nyújt a Kingston FURY díjnyertes SSD-je

2022. november 16. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY bejelentette konzol- és PC-játékosoknak szánt második generációs PCIe 4.0 NVMe M.2 meghajtója, a Kingston FURY Renegade SSD hűtőbordával ellátott változatának bevezetését. Az új modell változatlan sebesség és hőmérséklet mellett nyújt élvonalbeli teljesítményt nagy kapacitással, a legújabb Gen 4x4-es vezérlővel.

Tovább

2021-ben a Kingston Digital szállította a legtöbb SSD-t a viszonteladói piacon

2022. október 25. -

A memóriatermékek és technológiai megoldások terén globális piacvezető Kingston Technology Company, Inc. flash-memóriákat gyártó leányvállalata, a Kingston Digital Europe Co LLP bejelentette, hogy a TrendForce piackutató cég 2021 elsőszámú harmadik feles SSD-szállítójává nyilvánította a viszonteladói szegmensben. A TrendForce szerint a Kingston 26 százalékkal részesedett a 2021-ben összesen leszállított 127 millió SSD-ből.

Tovább

A Kingston SSD és RAM megoldásokkal látja el a Team Vitality játékosait

2022. szeptember 8. -

A Kingston Technology Company, Inc. gaming divíziója, a Kingston FURY több évre szóló európai partneri megállapodást jelentett be a Team Vitality nevű vezető globális e-sport-szervezettel. Az együttműködés keretében a Team Vitality világhírű játékosai a piacon elérhető legjobb SSD-k és RAM-ok segítségével fokozzák edzési és versenyteljesítményüket.

Tovább