Szűrés

A(z) hibrid kulcsszót tartalmazó cikkek

Itt vannak a Sony átváltozóművészei– VAIO Fit multi-flip PC és Tap 11 tablet

2013. október 30. -

Tegnap délelőtt Magyarországon is bemutatkoztak a Sony új VAIO modelljei, melyek erős hardverükkel, letisztult dizájnjukkal és kivételes kényelmet nyújtó sokoldalúságukkal tűnnek ki a tömegből. A Sztárban sztár stúdiójában leleplezett készülékek novemberben landolnak a hazai üzletek polcain.

Tovább

Sony Xperia Tianchi – a szegények Z Ultrája?

2013. október 28. -

Nyolcmagos MediaTek processzorral érkezhet a japán gyártó fejlődő piacokra szánt okostelefon/tablet hibridje, a 6 hüvelykes kijelzővel szerelt Xperia Tianchi. A jövevény így az abszolút felsőkategóriás Xperia Z Ultra pénztárcabarát kiadásának ígérkezik.

Tovább

Két óriásmobil és egy tablet a Lumia családban

2013. október 23. -

A Nokia World eseményen mutatkoztak be a Nokia legújabb okos kütyüi, két izgalmas phablet és egy ütős táblagép képében. Míg a Lumia 1520 az abszolút felsőkategóriát képviseli, addig a Lumia 1320 egy kissé visszafogottabb hardverrel szerelt, pénztárcabarát óriásmobil lett. A Sirius néven híressé vált Lumia 2520 tablet élénk színekben pompázó, unibody polikarbonát házával csalogatja magához a Windows RT rendszerre nyitott felhasználókat.

Tovább

2K kijelzős mobillal készül a Vivo

2013. október 17. -

Már készül a kínai Vivo műhelyében a világ első 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas kijelzővel felszerelt okostelefonja, az XPlay35

Tovább