Szűrés

A(z) printer kulcsszót tartalmazó cikkek

Az első A3-as multifunkciós készülékek az Epsontól

2011. november 7. -

Új tintasugaras nyomtatóival az Epson belép az A3+ méretű (329x483 mm) multifunkciós készülékek piacára. A termékcsaládba két olyan készülék tartozik, mely a piacon valódi A3+ méretet kínál, így a
felhasználók akár A3+ méretben nyomtathatnak, szkennelhetnek, másolhatnak és faxolhatnak. A Workforce WF-7525 és a WF-7515 multifunkciós készülékek választéka decembertől a WF-7015 egyfunkciós modellel egészül ki. A készülékek ajánlott bruttó végfelhasználói ára sorrendben 89 990, 119 990, illetve 62 990 forint.

Tovább

Bármilyen mobil eszközről nyomtathatunk a Canon megoldásával

2011. október 4. -

A Canon bemutatta az új uniFLOW v5.1 platformot, melynek segítségével a felhasználók bármilyen, a platformmal kompatibilis mobileszközről – okostelefonról és táblagépről – is nyomtathatnak.

Tovább

Vezeték nélküli AirPrint nyomtatás Canon nyomtatókkal

2011. szeptember 27. -

A Canon PIXMA multifunkciós tintasugaras nyomtatók termékcsaládjának egyes új modelljei mostantól támogatják a vezeték nélküli AirPrint nyomtatást az iPad, iPhone és iPod touch készülékeken. Az AirPrint nyomtatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélkül nyomtassanak fényképeket, e-maileket, weblapokat és más dokumentumokat anélkül, hogy az adott eszköz illesztőprogramját telepíteni kellene.

Tovább

A lemeznyomtatás sem akadály - Brother DCP-J925DW

2011. szeptember 8. -

A DCP-J925DW vezetékes és vezeték nélküli hálózatba egyaránt köthető, helytakarékos és gazdaságos működésű, a Brother készülékek közül elsőként lemeznyomtatási funkcióval rendelkezik, így kiváló megoldást kínál a legkülönbözőbb nyomtatási igényekre is.

Tovább