Szűrés

A(z) printer kulcsszót tartalmazó cikkek

Óriás kapacitású tintatartállyal rendelkező nyomtatócsalád az Epsonnál

2012. február 27. -

Az Epson bevezeti a tintasugaras nyomtatók első olyan családját, amely modelljei ultranagy kapacitású tintatartállyal rendelkeznek. A csak bizonyos piacokon elérhető modellek hatékony, megbízható nyomtatást szavatolnak, a tintaújratöltés az egyéb újratöltő-rendszerekhez képest problémamentesebb és egyszerűbb. Mindegyik nyomtató alacsony oldalankénti költséget biztosít, és teljes Epson-garancialefedettséggel bír.

Kulcsszavak: printer, Epson
Tovább

Ultra-kompakt nyomtatók és többfunkciós berendezések a Xeroxtól

2011. december 14. -

Amikor a helykihasználás központi kérdés, a költségvetés pedig korlátozott, akkor a kis- és középvállalkozások segítségére lehetnek a Xerox vállalat  új, a hazai forgalmazók kínálatában decemberben megjelenő ultra-kompakt nyomtatói és többfunkciós berendezései, amelyekkel kiváló minőségű dokumentumok készíthetők költséghatékonyan.

Tovább

Új, környezetbarát POS nyomtató a Citizentől

2011. december 8. -

A Magyarországon elsősorban vonalkódnyomtatóiról ismert Citizen Systems bemutatta új, CT-S310II berendezését, melyet főként a kiskereskedelem és a vendéglátás területén működő vállalatok eladáshelyi (POS) nyomtatási igényeire szabott. Az energiatakarékossági funkcióknak köszönhetően az új készülékkel a cégek alacsonyabb energia- és papírfelhasználás mellett, így jelentős költségmegtakarítással nyomtathatnak például blokkokat, kuponokat, jegyeket és szállítóleveleket. Az egyszerű karbantartással a munkavégzés nélküli állásidő is minimálisra csökkenthető.

Kulcsszavak: printer, Citizen
Tovább

Új irányzatok és nyomtatócsaládok a HP-tól

2011. december 4. -

A héten több új fejlesztésű tintasugaras-, valamint lézernyomtató-családot mutatott be a Hewlett-Packard (HP) a budapesti New York Kávéházban. Az eseményen a HP Képalkotási és Nyomtatási Divíziójának vezetői elemezték a nyomtatópiacot és bemutattak néhányat a legújjabb nyomtatók közül, melyeket ki is lehetett próbálni.

Tovább