Szűrés

A(z) Meizu kulcsszót tartalmazó cikkek

Kiszivárgott képeken a fehér és fekete Meizu MX4 Pro

2014. október 20. -

Napvilágra került két sajtófotó a kínai gyártó novemberben debütáló nagyágyújáról. A fekete és fehér árnyalatban is megjelenő MX4 Pro nélkülözi az elődeinél megszokott kapacitív vezérlőgombokat, helyettük sokkal trendibb megoldást tartogat számunkra.

Tovább

Fotón az Ubuntut futtató Meizu MX4 Pro

2014. október 9. -

Felbukkant egy élőfotó a hamarosan debütáló Meizu MX4 Pro csúcsmobilról, amint az Ubuntu okostelefonokra szánt változatát futtatja. Ez a készülék a Meizu és a Canonical együttműködésének első gyümölcse, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen eszközzel minden feladatot elvégezhessünk, ne kelljen a különböző platformok között váltogatnunk.

Tovább

Bivalyerős procival debütált a Meizu MX4

2014. szeptember 3. -

A Meizu bemutatta új zászlóshajóját, mely 5,36 hüvelykes, egyedi felbontású IPS kijelzővel és a MediaTek legerősebb nyolcmagos processzorával száll versenybe a vásárlók kegyiért. Az Android 4.4 alapokra épülő Flyme OS 4.0-t futtató készülék később Ubuntu Touch rendszerrel is elérhető lehet.

Tovább

Készül a Meizu „Blue Charm”

2014. március 24. -

A Meizu úgy döntött, nem nézi tétlenül a Xiaomi Redmi Note hódítását, s ő is előrukkol egy hasonlóan kiemelkedő ár/érték aránnyal bíró, Full HD kijelzővel szerelt phablettel a „Blue Charm” képében.

Tovább