Kiszivárgott képeken a fehér és fekete Meizu MX4 Pro

Farkas Norman - 2014. október 20.

Napvilágra került két sajtófotó a kínai gyártó novemberben debütáló nagyágyújáról. A fekete és fehér árnyalatban is megjelenő MX4 Pro nélkülözi az elődeinél megszokott kapacitív vezérlőgombokat, helyettük sokkal trendibb megoldást tartogat számunkra.

Már korábban is hírt adtunk a Meizu még bemutatásra váró MX4 Pro nevű csúcsmobiljáról, ami a várakozások szerint nemcsak Android alapú Flyme OS, hanem Ubuntu Touch rendszerrel is elérhető lesz.

Bár a telefon csak november folyamán tárul a nagyközönség elé, máris felbukkant róla két sajtókép, melyek alapján fekete és fehér változat is készül belőle. A fotókat szemügyre véve nem nehéz észrevenni egy fontos fejlesztést az MX4 Pro előlapján: a gyártó elhagyta a kijelző alatt felsorakozó kapacitív vezérlőgombokat, melyek még az MX4 esetén is jelen voltak. Helyettük egy formás home gombot tettek a panel alá, melyet az új iPhone és iPad modellek home gombjához hasonlóan integrált ujjlenyomat-olvasóval láttak el.

 

 

Ami a készülék további felszereltségét illeti, az eddigi infók szerint igen magasra teszi a lécet, ugyanis 5,36 hüvelykes QHD kijelzővel és 20,7 megapixeles kamerával rendelkezik, meghajtásáról pedig egy nyolcmagos processzort tartalmazó Samsung Exynos 5 Octa chipset gondoskodik.


 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza