Szűrés

A(z) Canon kulcsszót tartalmazó cikkek

Canon EF 35mm f/1.4L II USM objektív új fejlesztésű optikai elemmel

2015. augusztus 27. -

A Canon bemutatta az EF 35mm f/1.4L II USM objektívet, melyet a világot természetes perspektívából fényképezni kívánó profi fotósok számára terveztek. A legendás EF 35mm f/1.4L USM utódaként megjelent új, széles látószögű L-sorozatú objektívben a világon elsőként található meg a Canon új fejlesztésű Blue Spectrum Refractive optikai eleme (BR optika).

Tovább

Multifunkciós tintasugaras fotónyomtatókat mutatott be a Canon

2015. augusztus 18. -

A Canon bemutatta otthoni nyomtató-kínálatába illeszkedő három új multifunkciós tintasugaras fotónyomtatóját. A PIXMA MG5750, MG6850 és MG7750 modellek ötvözik a modern felhőalapú és Wi-Fi funkciókat az új csúcsminőségű nyomtatási technológiákkal. 

Kulcsszavak: fotónyomtató, Canon
Tovább

Alacsony fényviszonyokhoz tervezték a Canon új videokameráját

2015. július 31. -

A Canon bemutatta az ME20F-SH-t, azaz egy olyan professzionális, többfunkciós videokamerát, amely képes alacsony megvilágítású környezetben is élénk színű felvételeket készíteni. 

Kulcsszavak: kamera, videó, Canon
Tovább

Multifunkciós, tintasugaras nyomtatót mutatott be a Canon – PIXMA MG3650

2015. július 21. -

A Canon  bemutatta az otthoni felhasználásra szánt nyomtató-kínálatának legújabb multifunkciós tintasugaras modelljét, a PIXMA MG3650-et. Akészülékkel vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is lehet nyomtatni, a beszkennelt dokumentumokat továbbítani.

Tovább