Szűrés

A(z) 4K kulcsszót tartalmazó cikkek

Újra az LG tévéit ajánlja a Netflix

2016. április 8. -

Immár a második egymást követő évben válogatta be a Netflix az LG Electronics (LG) csúcskategóriás 4K felbontású televízióit az online streaming videoszolgáltató által ajánlott tévékészülékek (Netflix Recommended Program) körébe. Erre a listára azok az okostévék kerülhetnek fel, amelyeken könnyen, gyorsan, zökkenőmentesen, tökéletes teljesítménnyel működik a Netflix-alkalmazás, illetve általában is jobban teljesítenek az internetes televíziózás terén.

Tovább

Még több részlet az LG új csúcsmonitorjairól

2015. december 21. -

Az LG nemrég jelentette be legújabbb csúcsmonitorjait. Most a gyártó még több részletet elárult a modellekről, többek között azt is, hogy a jövő évi CES-en találkozhat vele először a nagyközönség.

Tovább

Sem az LG, sem a Samsung nem készül 4K kijelzős mobillal jövőre

2015. december 17. -

A legfrissebb pletykák szerint a két nagy mobilgyártó, a Samsung és az LG sem készül jövőre 4K kijelzős mobillal, így egyelőre a Sony marad egyeduralkodó ezen a piacon.

Tovább

4K televízióval szoktatják vissza a makikat a vadonba

2015. december 12. -

A The Aspinall Foundation állatmentő szervezet Sony BRAVIA 4K televíziókat állított a  gyűrűsfarkú makik és langurok ketreceibe, hogy részletes és valósághű felvételeket lássanak azok az állatok, akiket 2016-tól természetvédelmi területeken fognak szabadon engedni.

Kulcsszavak: Sony, TV, televízió, 4K
Tovább