Megérkeztek az LG ergonomikus kialakítású monitorai

Kütyü Magazin - 2020. október 19.

Új szintre emelik a hatékonyságot és a kényelmet az LG Electronics (LG) innovatív kialakítású, már hazánkban is kapható Ergo-szériás monitorai, melyek otthonról dolgozók millióinak jelenthetnek ideális választást. Az LG pontos színvisszaadást, valamint egyszerű, egykábeles USB-C adatátvitelt kínáló UltraGear, UltraWide, UltraFine és QHD monitoraihoz érkező új, ergonomikus formatervezési megoldás a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja munka és játék közben.

Az LG Ergo kijelzők a felhasználói kényelmet elősegítő, helytakarékos kialakítással érkeznek: az IPS monitorok pozíciója gyorsan és könnyen, az egyéni igényeknek megfelelően állítható be. Az Ergo kialakítás révén a felhasználók a falhoz képest kifelé húzhatják, felemelhetik vagy egészen az asztal síkjáig leengedhetik, előre vagy hátra dönthetik, vagy akár 90 fokban is elforgathatják a képernyőt.*1 Ezzel munkakörnyezetüket a pontos igényeikhez vagy az éppen aktuális feladathoz illően, rugalmasan alakíthatják.

Az LG Ergo kialakítású monitorai 130 mm-es tartományban mozgathatók felfelé és lefelé, a felhasználó pedig 180 mm-es mélységben közelebb húzhatja, távolabb tolhatja, de akár 280 fokig kifelé, az ellenkező irányba is fordíthatja a képernyőt. Ezek a lehetőségek kifejezetten a közös munka során jelentenek előnyt. A mindkét irányban 25 fokban dönthető, vízszintesen és függőlegesen is használható LG Ergo monitorok minden egyéni igényhez jól illeszkednek, teljes szabadságot és kényelmet nyújtva a felhasználóknak, legyen szó munkáról, játékról vagy bármilyen más tevékenységről.

Az Ergo monitorok könnyen rögzíthetők bármilyen asztal szélén a C-típusú tartókonzollal, amely a hagyományos monitorállványoknál sokkal helytakarékosabb megoldás. Az állvány akár közvetlenül az íróasztal kábelvezetőjébe is beállítható a T-típusú rögzítővel, amelynek tengelyén kényelmesen futnak át a kábelek, így a munkaterület tiszta és rendezett marad.

Az Ergo kialakítás az LG öt prémium IPS monitorához lesz elérhető: egy kifejezetten játékosoknak szánt 1ms (GTG) válaszidős UltraGear (27GN88A), egy 21:9 képarányú UltraWide (34WN780), valamint két LG UltraFine 4K (32UN880 és 27UN880) és egy LG QHD (27QN880) kijelzőhöz. Az Ergo modellek közül a 32UN880 és a 27QN880 már Magyarországon is elérhető, a 27UN880 pedig hamarosan érkezik. A portfólió minden modellje LG IPS panelt kapott, amely élénk, valósághű képmegjelenítést garantál pontos színmegjelenítéssel, kivételes kontrasztarányokkal és széles betekintési szöggel. A kijelzők többsége támogatja az USB-C kábelen keresztüli adatátvitelt**2, így az Ergo monitorok kényelmesen, külön tápkábel nélkül működtethetők és a legújabb laptopokkal is kompatibilisek.

„Az egyedi LG Ergo kialakítás tovább növeli legújabb monitoraink értékét azzal, hogy ergonomikus kényelmet és maximális rugalmasságot biztosít a kiemelkedő IPS képminőség és a multitasking-funkciók mellé” — mondta Orémus Eszter, az LG IT termékekért felelős marketing managere. „Továbbra is olyan termékekkel szeretnénk piacvezetők maradni a prémium monitorok piacán, melyek jól szemléltetik technológiai vezető szerepünket és elkötelezettségünket a felhasználói élményt javító dizájnmegoldások mellett.”

____________

* A funkció nem elérhető a 34WN780 modellben.

** Az USB-C adatátvitelt a 27GN88A és 34WN780 modellek nem támogatják.

Vissza