Bluetooth headset és okosóra érkezik hamarosan a Huawei műhelyéből

Czipperer Dia - 2015. július 2.

A napokban mutatta be a Huawei legújabb okostelefonját, a Honor 7-et. A vállalat két új kiegészítőről is lerántotta a leplet az eseményen: a Honor Whistle Bluetooth headsetről és a Honor Band Zero okosóráról.

Bár egyelőre még sok titok övezi a Huawei két új kiegészítőjét, melyeket a Honor 7 sajtóeseményén jelentett be a gyártó: többek között az árát sem árulták el. Kiderült azonban, hogy hamarosan egy új Bluetooth headsetet és egy okosórát dobnak majd piacra.

Egyes jelentések szerint a Honor Band Zero névre keresztelt karóra nemsokára debütál a piacon, ha minden igaz, jövő hónapban érkezik Kínába. A megjelent képek alapján kör alakú dizájnnal megáldott karóra kerül ki a Huawei műhelyéből, melyet egy fém keret fog körbe. A piacon lévő többi eszközhöz hasonlóan IP68-as tanúsítvánnyal ellátott eszközről van szó, ez azt jelenti, hogy por-és vízálló is egyben.

Az eszköz képes megjeleníteni a különféle értesítéseket, valamint a bejövő hívásokat is, habár arról egyelőre nincs információ, hogy a felhasználók hogyan, illetve tudnak-e majd válaszolni ezekre a karórán keresztül.


Az órában alváskövető és lépésszámláló is található. Többféle színvariációban is elérhető lesz, köztük beige, fekete és fehér árnyalatokban.

A vállalat arról nem beszélt, milyen operációs rendszer fut majd az óra fedélzetén, így nem tudni, hogy a Huawei saját rendszeréhez fordul vagy az Android Wear mellett teszik le a voksukat.

A másik kiegészítő a Honor Whistle Bluetooth headset, mely szálcsiszolt fém borítást kapott, több információt azonban nem lehet tudni róla. A Huawei a Honor 7 kiegészítőjeként pozícionálta az eszközt, amely a készülékkel együtt debütál majd.

 

Forrás: Übergizmo.com

Vissza