A Windows 7 és 8.1 felhasználók értesítést kaphatnak a Windows 10 frissítésről

Czipperer Dia - 2015. június 3.

A Microsoft lehetővé teszi a Windows 7 és 8.1 felhasználóknak, hogy ingyenesen hozzájussanak a júliusban érkező Windows 10 frissítéshez. Az érintett userek egy értesítést kapnak, amikor elérhetővé válik a program, és a rendszer automatikusan letölti azt.

Ti már megkaptátok az értesítést, hogy ingyen beszerezhetitek a Windows 10-et? Nos, ez valóban így van. Nem próbaverzióról van szó, hanem a teljes körű Windows 10 operációs rendszerről, amely július 29-én érkezik.

A felhasználóknak egy zászló ikon jelenik meg a tálca jobb sarkában, amelyre kattintva megjelenik az ingyenes frissítés ismertetése. Először regisztrálni kell az ingyenes update-re. Erre azért van szükség, mert amint az új verzió elérhetővé válik, a rendszer letölti azt, és arra is van lehetőség, hogy az adott felhasználó bármikor lemondja regisztrációját.

Amikor a Windows 10 letöltődött, a felhasználó kap róla egy értesítést, és választhat az azonnali vagy egy későbbi telepítési időpont közül, amikor neki szimpatikus. Miután feltelepítette az új verziót gépére, azonnal használhatja is.
 

 

A Microsoft célja az új Get Windows 10 alkalmazással az új rendszer népszerűsítése. Törekvéseink abba az irányba mutatnak, hogy az elkövetkezendő három évben nagyjából 1 milliárd felhasználó telepítse az új rendszert.

 

Forrás: Techspot.com

Vissza