G Flex 2 – csak jövőre

Farkas Norman - 2014. május 21.

A friss hírek szerint idén nem, csak 2015 elején debütálhat az LG hajlított kijelzős telefonjának sokkal több izgalommal kecsegtető utódja, a G Flex 2.

A dél-koreai gyártóduó, a Samsung és az LG tavaly megmutatták, hogy már képesek a hajlított OLED megjelenítők okostelefonokban való bevetésére. Egyik a Galaxy Round, másik pedig a G Flex nevű mobilt tette le az asztalra. Sajnos egyik készülék sem hozott magával innovatív funkciókat az újszerű dizájnon felül, de ha hihetünk a pletykáknak, az LG műhelyében már készül egy újabb flexibilis kijelzővel szerelt modell, a G Flex 2, melynek funkcionalitását is meghatározhatja a rugalmas kialakítás.

A megbízható forrásairól ismert @evleaks szerint nagyon türelmesnek kell lennünk, mivel az újdonság idén nem, csak 2015 első negyedévében debütálhat. Ennek oka minden bizonnyal az, hogy az LG még nem találta meg a tökéletes megoldást, ami lehetővé teszi a hajlékony kijelzőben rejlő lehetőségek hatékonyabb kiaknázását. Számos komponens kialakítása akadályt jelenthet, hiszen az akkumulátortól kezdve a burkolaton át egészen az alaplapig mindennek alkalmazkodnia kell a flexibilis formához. Aggodalomra viszont semmi ok, hiszen az LG gőzerővel kutat ezeken a területeken. 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza