Így néz ki az LG G3 – hátulról

Farkas Norman - 2014. április 29.

Egy lesifotó idő előtt lerántotta a leplet az LG idei nagyágyújának hátlapjáról. A képből az is került, hogy a jövevény a G2-höz hasonlóan a „hátsóján” viseli a hangerőszabályzó gombokat.

Számos pletyka után végre egy fotó is érkezett a kisebbik dél-koreai gyártó idei zászlóshajójáról, a G3-ról. A többek között a Samsung Galaxy S5 és a HTC One M8 kihívójának ígérkező okostelefon külső megjelenéséről eddig mit sem tudtunk, ezért most egyfajta mérföldkövön estünk át.

Sajnos az alábbi kép nem túl jó minőségű és csak a jövevény hátlapjáról árulkodik, de egyértelműen rámutat arra, hogy az LG továbbviszi a G3 repertoárjába a G2-ben felbukkant hátlapi kezelőszerveket – a hangerőszabályzó gombokat, illetve a ki/bekapcsoló gombot. Utóbbi gomb fényesen csillog a hangosításért és halkításért felelős testvérei mellett, ami arra enged következtetni, hogy valami speciális funkciója van. Találgatások szerint a gomb ujjlenyomat-olvasóként is működik, de az is lehet, hogy egy integrált pulzusmérő került ide. Mivel a Samsung csúcsmodelljében (Galaxy S5) is van egy ilyen érzékelő, várhatóan az LG sem hagyja ki készülékéből, s konkurenséhez hasonlóan ráfekszik majd az mHealth, vagyis mobil egészségmegőrzés vonalra.

 

 

Ami az LG G3 egyéb tudását illeti, jelenleg semmit sem vehetünk biztosra, de a korábbi pletykák szerint a mobil hátlapján egy 16 megapixeles, optikai képstablilizátorral (OIS+) megáldott kamera kap helyet, előlapját egy 2K (2560 x 1440 pixel) felbontású megjelenítő uralja, amit 2 vagy 3GB RAM és 32GB – microSD kártyával bővíthető – tárhely egészít ki. 



 

[Forrás: IntoMobile]

Kulcsszavak: okostelefon, LG, fotó, LG G3
Vissza