Ilyen a Huawei Ascend P7

Farkas Norman - 2014. május 5.

Napvilágra került egy sor jó minőségű sajtófotó a Huawei május 7-én bemutatkozó divatmobiljáról, az Ascend P7-ről. A kecses, mégis kiemelkedő tudással bíró jövevény több szempontból is túlmutat elődjén.

Már csak két nap, és lehullik a lepel a Huawei Ascend P6 utódjáról, mely a divatos és egyben minőséget sugárzó külsőt ötvözi a felsőkategóriában megszokott tudással. Az Ascend P7 névre keresztelt okostelefonról korábban csak homályos élőfotók kerültek nyilvánosságra, ám a napokban egy csokornyi sajtófotóra lehettünk figyelmesek, melyeket a megbízható forrásairól ismert @evleaksnek köszönhetünk.

Mint látható, az Ascend P7 egy stílusos, elegáns készülék, ami nemtől és kortól függetlenül mindenki kezében jól mutathat. Sikerét leginkább mérete akadályozhatja, ugyanis a P6-tól eltérően egy nagyobb, immár 5 hüvelykes Full HD kijelzővel szerelt mobilról van szó, ami sok felhasználónak egyszerűen túl nagy lehet még úgy is, hogy vastagsága kevesebb, mint 7 milliméter.

 

 

Ami a P7 technikai felszereltségét illeti, működéséről egy 1,8GHz-es HiSilicon Kirin 910T processzor felel, amit 2GB RAM és 16GB belső tárhely egészít ki. A készülék képalkotás frontján is magasra teszi a lécet, ugyanis előlapján egy 8 megapixeles kamera figyel, hátlapján pedig egy 13 megapixeles, LED villanóval segített kamera kapott helyet.

Még akad néhány homályos folt a mobil tudáslistáján, például az üzemidejéért felelős akkumulátor kapacitását sem ismerjük. Jó hír, hogy nem kell sokat várnunk a válaszokra, hiszen a Huawei május 7-én hivatalosan is bemutatja az Ascend P7-et a nagyközönségnek.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza