Szűrés

A(z) tároló kulcsszót tartalmazó cikkek

A Fujitsu ETERNUS AF650 a kategória leggyorsabb tárolója

2017. február 13. -

Immár iparági benchmark-eredmények is igazolják, hogy a Fujitsu ETERNUS AF650 kategóriája leggyorsabb tárolója. Így a tavaly év végi bevezetése óta rendkívül népszerű középkategóriás tároló iparágvezető teljesítménye most már hivatalosan is elismerést nyert.

Tovább

24 terabájtos hálózati tároló D-Linktől – DNS-340L

2015. április 14. -

A D-Link tovább bővíti ShareCenter NAS tároló termékcsaládját a DNS-340L 4 fiókos Cloud Hálózati Tárolóval. A négy, egyenként akár 6TB merevlemezzel feltölthető doboz az összesen akár 24TB tárkapacitást jelentő JBOD mód mellett számos biztonságos RAID konfigurációval is védi a felhasználók adatait. 

Kulcsszavak: tároló, D-Link
Tovább

3D NAND Flash memóriát jelentett be az Intel

2015. március 27. -

A Micron Technology és az Intel Corporation bemutatta új 3D NAND technológiáját, mely háromszoros kapacitást tesz lehetővé más NAND technológiákhoz.

Tovább

50%-kal nagyobb kapacitás a Dell új tárolójával

2015. március 16. -

A Dell frissítette XC Series webes léptékű egyesített megoldások kínálatát. A méretezhető integrált eszközök segítik az adatközpontok egyszerűsítését, és 50%-kal nagyobb tárkapacitással, kétszer akkora racksűrűséggel támogatják az ügyfeleket a különféle terhelések, például a virtuális infrastruktúrák, a privát felhők és a Big Data megoldások üzemeltetésében.

Tovább