Szűrés

A(z) technológia kulcsszót tartalmazó cikkek

A gólcsúszás időbeli oka a képernyőn

2016. június 18. -

Miért örülhet már a szomszéd a gólnak, amikor én még csak a beadásnál tartok a tévémen? A válasz a jelátviteli és jelfeldolgozási módok eltérő időigényében rejlik.

Tovább

SMART 2016: Budapesten versenyeznek a legjobb az európai startupok

2016. április 28. -

Európai startup seregszemlének ad otthont 2016. május 23-án Budapesten a SMART 2016 konferencia. A Telekom 13 országot átölelő innovációs versenyének (Telekom Innovation Contest) döntőjében tíz nemzetközi induló tech vállalkozás mérkőzik meg egymással és mutatkozik be a Telekom Innovation Expo keretében. 

Tovább

SMART 2016: nemzetközi innovációs expót rendeznek Magyarországon

2016. március 24. -

Minden eddiginél erősebb nemzetközi felhozatallal rendezik meg idén hazánk legjelentősebb mobiltechnológiai és startup fókuszú konferenciáját, a SMART 2016-ot május 23-án. A rendezvény ad otthont a Telekom Innovation Exponak, melynek keretében nemzetközi telekommunikációs szakemberek, startupok és befektetők látogatnak Budapestre.

Tovább

Kisszériás gyártás 3D nyomtatással költséghatékonyan

2016. február 27. -

Viszonylag kevesen gondolnak még arra, hogy prototípusgyártás helyett a végtermékek elkészítésére használhatnák az additív gyártástechnológiákat. Pedig jelenleg a 3D nyomtatás az egyik legrugalmasabb és legköltséghatékonyabb megoldást nyújthatja termékötleteink kisszériás gyártására.

Tovább