Szűrés

A(z) okosautó kulcsszót tartalmazó cikkek

Eddig négy balesetük volt a Google autóknak

2015. május 14. -

A Google régóta dolgozik vezető nélküli autókon, de csak nem rég kapott engedélyt arra, hogy ezek az autók a forgalomban is megjelenhessenek. Néhány hónap alatt mindössze néhány kisebb balesetük volt.

Kulcsszavak: okosautó, Google, robot
Tovább

LG-innovációk a jövő okos autójában

2015. március 6. -

Az LG számos autóipari innovációjával a március 3. és 15. között megrendezett 85. Genfi Nemzetközi Autószalonon találkozhatnak az érdeklődők. Az Italdesign Giugiaro neves autóipari dizájnstúdióval együttműködve a vállalat több termékével és technológiájával járult hozzá a jövőbe mutató Gea koncepcióautó megalkotásához.

Tovább

Vezető nélküli autókat tesztelnek négy brit városban

2015. február 17. -

Vezető nélküli autókat kezdenek nyilvánosan tesztelni négy brit városban, Milton Keynesben, Bristolban, Greenwichben és Coventryben. A hivatalos próbaüzem szerdán indult, miközben a kormányzat olyan új szabályzást tervez, amely lehetővé tenné a technológia széles körben való alkalmazását.

Tovább

Okosóra lesz a jövő slusszkulcsa

2015. február 13. -

Az online világ villámgyors fejlődése az autóipart sem hagyja hidegen. A Continental olyan innovatív újdonságokat mutatott be év elején, mint a felhőalapú dinamikus látótér, a hajlított OLED kijelző, a környezetérzékelő-szenzorok vagy az okosóra, mely a jövő slusszkulcsa lehet. 

Tovább