Szűrés

A(z) magyar kulcsszót tartalmazó cikkek

Mobil sofőrhívó segíti a hazajutást

2015. május 22. -

Hazánkban minden tízedik személyi sérüléses közlekedési baleset ittas vezetés miatt történik, mely  több száz esetre tehető évente és igencsak magas arány az európai átlaghoz képest. Egy magyar startup, a Sofőrhívó segítségével azonban a hazaút költsége és az arány is csökkenthető.

Tovább

Új fejlesztői csapattal bővült a hazai randi-app

2015. május 13. -

Új fejlesztői csapattal és tőkebefektetéssel folytatódik a hazai, randizást segítő applikáció, az Ntice fejlesztése. A Dating Central Europe Zrt. a harmadik cég, mely befektet az alkalmazásba.

Tovább

CES 2015 negyedik nap: az Apple vonzásában, autó sofőr nélkül, a zene nirvánája

2015. január 12. -

Amikor a CES különböző évi termését hasonlítjuk össze, az állandó robusztus növekedés tűnik fel a legjobban. Ami nagyon új a közönség szempontjából, az az utolsó nap ereje: tömegek érkeztek az utolsó napra is. Hihetetlen mennyiségű látogató rohan keresztül az óriási csarnokokon, több tucat focipálya nagyságú területen. Kódorognak, megittasulva az óriási érzéki túlstimulálástól, a zajtól, ezrek közelségétől, a kultúrák összefolyásától.

Tovább

Magyar cég fejleszt a Google okoszemüvegére

2014. november 12. -

A Google Glassra fejleszt logisztikai és kereskedelmi alkalmazásokat a magyarországi székhelyű Pannon Szoftver Kft. A cég Debrecenben tevékenykedik.

Tovább