Szűrés

A(z) TCL kulcsszót tartalmazó cikkek

A legfrissebb 4K HDR Google TV lenyűgöző otthoni szórakoztatást és gamer-élményt ígér

2023. július 26. -

A TCL Electronics, a világ egyik vezető szórakoztatóelektronikai brandje és a világ második legnagyobb tévégyártója* a mai napon bejelentette a legújabb 4K HDR TV-jének európai piacra dobását Google TV és Game Master funkcióval. A P74 sorozat 85 colos (augusztustól) és 98 colos (szeptembertől) méretben lesz elérhető Európában, kivételes audiovizuális teljesítménnyel és páratlan értéknövelő potenciállal a szórakoztatás terén.

Tovább

A TCL installációját A’ Design díjjal jutalmazták

2023. július 24. -

A TCL, az intelligens technológia egyik vezető vállalata örömmel jelenti be, hogy a világhírű Kevin Chu művésszel közösen megalkotott innovatív, fenntartható művészeti installációja, a TCLGreen elnyerte a Golden A’ díjat a Körforgásos gazdaság és megújuló design 2022-2023 kategóriában.  

Tovább

Még nagyobb képernyők, merészebb élmények

2023. július 6. -

A TCL, a világ második legnagyobb tévégyártója, a 98 colos tévék terén pedig a piacvezető vállalat*, folytatja XL sorozatának bővítését, a nagyméretű 65 colostól egészen a 98 colos modellig. A cél, hogy a fogyasztók elvárásait a képernyőméret terén egyre szélesebb skálán elégíthessék ki. 

Kulcsszavak: televízió, TCL
Tovább

2000 nit fényerővel, 85 colos méretig kapható az új C84 QLED Mini LED TV

2023. július 6. -

A TCL, a világ második legnagyobb tévégyártója és a 98 colos tévék piacvezetője bejelentette, hogy prémium C84 tévésorozata nem sokkal európai premierje után a magyar piacon is megjelenik. A TCL C84 QLED Mini LED tévék mostantól elérhetők 55, 65, 75 és 85 colos méretben.

Tovább