Szűrés

A(z) Logitech kulcsszót tartalmazó cikkek

Szurkolói egerek a Logitechtől

2018. március 27. -

A Logitech a mai napon jelentette be M238 Fan Collection vezeték nélküli egereit, melyek hazafias színeivel segítenek a szurkolóknak kedvenc focicsapatuk iránti rajongásuk kifejezésében. Az egerekkel a munkahelyen is lehetőség van a Németország, Anglia, Portugália, Argentína, Franciaország, Spanyolország, vagy Brazília iránti elköteleződés megjelenítésére.

Tovább

Új PC Gaming hangszóró és LIGHTSYNC-kel kiegészített mechanikus billentyűzetet a Logitechtől

2018. március 19. -

Két új gaming terméket jelentett be a Logitech sajátmárkája a Logitech GA Logitech G560 PC az első, kifejezetten gaming célra gyártott hangrendszer, amely a Logitech G LIGHTSYNC technológiának köszönhetően a hanghatások mellett, a játékkal összehangoltan fényhatások megjelenítésére is képes.

Tovább

Új Logitech rekord

2018. január 9. -

A Logitech 19 GOOD DESIGN Díjat nyert el 2017-ben. Ez zsinórban a hetedik év, hogy Logitech termékeket ismernek el a rangos dizájnversenyen. 

Tovább

Öt Logitech termék nyert CES 2018 Innovációs Díjat

2017. november 13. -

A Logitech a mai napon jelentette be, hogy öt terméke is megkapta a CES 2018 Innovációs Díjat. Az elismert termékek a Jaybird RUN, a Logitech G POWERPLAY Wireless Charging System, a Logitech Circle 2, a Logitech CRAFT Advanced Keyboard with Creative Input Dial, és a Logitech Flow.

Tovább