Szűrés

A(z) SAP kulcsszót tartalmazó cikkek

Google Cloud doksikat is támogatnak az SAP szoftverek

2022. június 6. -

SAP szoftverkörnyezeten belül is lehetőség nyílik a közös munkára a Google Workspace-ben létrehozott és megosztott dokumentumokban, miután a Google Cloud és az SAP nem régiben natív integrációt jelentett be. 

Tovább

Magyar nyelven is elérhető az SAP új szoftvercsomagja

2021. május 7. -

A pandémia kifutása után a rendes kerékvágásba való visszarázódás egyik legfontosabb eszköze a vállalatok további digitalizációja, mely egyszerre támogatja a költségcsökkentést és a bevételnövelést. Májustól egy könnyen bevezethető, felhőalapú vállalatirányítási szoftver, az SAP Business ByDesign magyarországi elindításával segíti a kis- és középvállalatok gyorsított ütemű digitalizációját az SAP Hungary. A vállalat mindemellett információs site-ot és blogot indít kkv.hu néven, és ingyenes webináriumok keretében mutatja be az érdeklődő cégvezetőknek, hogy az új szoftverre és a folyamatokba épített elemzésekre támaszkodva hogyan hozhatnak megalapozott és gyors üzleti döntéseket. 

Tovább

Ingyenes SAP alkalmazások a járvány elleni küzdelemhez

2020. március 20. -

Az SAP több platformján is különleges engedményeket hirdet meg, hogy hozzájáruljon a koronavírus-járvány gazdasági és társadalmi hatásainak enyhítéséhez. A vállalat időszakosan díjmentessé teszi a vevőket és a beszállítókat összekötő beszerzési platformjának SAP Ariba Discovery szolgáltatását, hogy kereslet és kínálat szabadon egymásra találhasson; az üzleti célú utazások tervezésében és lebonyolításában profi megoldását, a Concurhoz tartozó Tripit Prot pedig ingyenesen megnyitja az utazásra kényszerülő magánszemélyek előtt.

Tovább

Hosszabbított terméktámogatás az SAP-tól az S/4HANA átálláshoz

2020. február 17. -

Az SAP bejelentette, hogy immár 2040 végéig vállal kötelezettséget az SAP S/4HANA terméktámogatására. Egyidejűleg azt is közzétette a vállalat, hogy 2027 végéig biztosan, 2030 végéig pedig opcionálisan biztosítja az SAP Business Suite 7 szoftver alapvető alkalmazásainak fenntartását és támogatását. A magyar nagyvállalatok körében is legnépszerűbb vállalatirányítási rendszer új verziójára való áttérés lesz a fókuszban az SAP Hungary március 24-re szervezett SAP ERP Experience 2020 konferenciáján is. 

Tovább