Szűrés

A(z) Haswell kulcsszót tartalmazó cikkek

Új mobil termékek az Inteltől

2013. szeptember 13. -

Az Intel vezetői az Intel Developer Forumon (IDF) vázolták fel a vállalat mobil hardverekkel és szoftverekkel kapcsolatos terveit. A bejelentés részei voltak a hardver alapú, többmagos chipsetek, amelyettáblagépekbe, átalakítható noteszgépekbe, asztali és egyéb számítógépekbe, valamint az új Chromebookokba tervezett, valamint szó esett a negyedik generációs Intel Core vPro processzorokról is. 

Tovább

Tegra 4 proci és Full HD kijelző az új Surface 2 tabletben

2013. szeptember 10. -

A Microsoft szeptember 23-án, New Yorkban mutatja be a Surface táblagépek új generációját az ARM-alapú Surface 2 és az Intel Haswell processzorral meghajtott Surface Pro 2 modellek képében. A jövevények bivalyerős hardverükkel és izgalmas kiegészítőikkel vehetik le a lábukról a felhasználókat.

Tovább

Új Intel Haswell mobil processzorok érkeznek

2013. szeptember 4. -

Az Intel most bevezetett asztali Haswell és Ivy Bridge alapú processzorokkal egy napon sok Haswell alapú mobil lapkát is bejelentett. A most kibocsátott mobil processzorok teljesítmény tartománya a belépőszintű standard és ultra-alacsony feszültségű Celeron lapkáktól az Iris Pro grafikával kombinált nagy teljesítményű Core i7 modellig terjed.

Tovább