Szűrés

A(z) Djuice kulcsszót tartalmazó cikkek

Banánt varázsol használt mobilokból a djuice

2012. április 27. -

Mit eszik a majom? Többek közt banánt. Hogy mi köze ennek a mobilokhoz? A válasz egyszerű: a djuice a Fővárosi Állat- és Növénykerttel közösen pörgeti tovább használt mobil begyűjtő akcióját, és most a visszahozott készülékek után egy adag ínycsiklandozó banánt biztosít az Állatkert majmainak. A banánakció ideje alatt online Monkey Show sorozat alapozza meg az állati hangulatot a djuice weboldalán. Az akcióban résztvevő fiatalok pedig automatikusan Arany Banán díjért és egyéves állatkerti belépőért is pályáznak.

Kulcsszavak: akció, Telenor-hu, Djuice
Tovább

ADDODA kreatív videopályázat: április 30-ig meghosszabbítva

2012. április 16. -

A djuice a szombaton megrendezett Veletech 2012 kiállításon jelentette be, hogy április 30-ig meghosszabbítja androidos ADDODA alkalmazásának bemutatására kiírt kreatív videopályázatát. Az ADDODA véradásban, tárgyi adományozásban és 1%-os adófelajánlásban segíti az okostelefon felhasználókat, ennek kreatív képi bemutatását díjazza a mobilmárka.

Tovább

Aki megmondja, hogy hol van, annak myLife pontokat ad a djuice

2011. október 25. -

A djuice útjára indítja a világ legnépszerűbb, helymeghatározáson alapuló közösségi alkalmazással, a Foursquare-el összekötött myLife pontszerzési lehetőségét. Az új megoldással a fiatalok egy buliban, a suliban vagy éppen az uszodában edzés előtt is gyűjthetnek pontot, így mindennapi életük mozzanataival növelhetik az értékes nyereményekhez vezető myLife pontjaik számát.

Kulcsszavak: Foursquare, Djuice
Tovább