Szűrés

A(z) tartalomszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Google Play: könyvek, alkalmazások, zenék és videók egy helyen

2012. március 7. -

A keresőóriás tegnap mutatta be a komplex szolgáltatás- és tartalomkínálattal bíró Google Play-t, melynek megjelenésével többek között az Android Market elnevezést is elfelejthetjük, ugyanis ezentúl Play Shop-ként emlegethetjük a platform alkalmazásboltját.

Tovább

Magyar 3D filmek ingyen a UPC videotárában

2012. február 23. -

Az előfizetői igények és visszajelzések alapján a UPC teljesen újratervezte digitális videotárának navigációját, amely mostantól az eddiginél látványosabb és könnyebben használható képernyő-felületen érhető el. Ebből az alkalomból márciustól minden digitális kábeltévé előfizető számára díjmentesen elérhetővé teszi az első magyar térdimenziós mozi címével büszkélkedő Gráner József eddig elkészült három látványos 3-dimenziós ismeretterjesztő filmjét.

Tovább

Új tartalmak a Samsung okostévéiben

2012. február 22. -

A Samsung a mai napon három új alkalmazással bővítette a Smart TV-ken elérhető tartalmakat. Ezentúl a Red Bull TV, a Daazo kisfilmjei, valamint a Videa is elérhető a Samsung okostévéken, amelyek nem csupán kiváló 2D és 3D képminőséggel és okos funkciókkal járnak az élen, hanem az elérhető tartalmak sokszínűségével is.

Tovább

Sony „3D Experience” – Már hazánkban is

2011. december 9. -

A Sony 25 európai országban tette mától elérhetővé a „3D Experience” névre keresztelt online szolgáltatását. Az érintett országok között szerepel Magyarország is, így a Sony 3D-képes eszközein keresztül (Sony BRAVIA LCD tévék, Blu-ray lejátszók) már mi is részesülhetünk az különböző 3D-s tartalmak nyújtotta élményben.

Tovább