Szűrés

A(z) switch kulcsszót tartalmazó cikkek

Rangos nemzetközi elismerések az új hibrid switch eszközöknek

2019. július 30. -

A Zyxel NebulaFlex switch sorozatában megjelenő, két kezelési módot is támogató GS1920v2 és XGS1930 is pozitív fogadtatásban részesült a meghatározó amerikai és orosz szaklapoktól. 

Kulcsszavak: switch, NebulaFlex, ZyXEL
Tovább

Itt a tökéletes switch az egyetemeknek

2019. február 25. -

A tajvani Zyxel bejelentette legújabb, egyetemi campusok és kkv-k részére készített XS3800-28 modelljét, A 10 gigabites aggregációs switch eszköz zökkenőmentes teljesítménnyel, rugalmassággal és stabilitással képes lefedni nagyobb távolságokat is.

Tovább

Bővül a Zyxel termékkínálata

2018. október 22. -

Két új switchet és egy platformkezelő alkalmazást mutatott be a tajvani Zyxel a Nebula portfólió legfrissebb bővítése alkalmából. A felhőmenedzsmentet használó kis- és középvállalkozások ezzel még gyorsabban és költséghatékonyabban alkalmazkodhatnak a változó hálózati körülményekhez.

Tovább

Végre a kis- és otthoni irodák is megkapják, ami jár

2018. április 3. -

Bemutatta új, a kis- és otthoni irodák (SOHO) eszközeit összekapcsoló PoE Gigabit web-menedzselt switch eszközeit a tajvani Zyxel. A G1200-5HP/8HP v2 sorozat kiegészítése a laptopokat, az IP-kamerákat és a Wi-Fi hozzáférési pontokat is egyszerre, gyorsan, intelligens adatforgalommal kezeli.

Kulcsszavak: hálózat, switch, ZyXEL
Tovább