Szűrés

A(z) internetszolgáltatás kulcsszót tartalmazó cikkek

Számos weboldal elérését biztosítja díjmentesen a Vodafone

2020. november 16. -

Az Innovációs és Technológiai Minisztériummal összefogva a Vodafone Magyarország adathasználat nélkül teszi elérhetővé ügyfelei számára a legfontosabb központi információs oldalakat a koronavírus-járványra tekintettel, melyek hozzájárulnak a lakosság és a vállalkozások tájékozódásához, ezáltal az egészségügyi védekezéshez és a gazdaság működésben tartásához. A kezdeményezés keretében számos oktatási és álláskereső portál, illetve a helyi iparkamarák honlapjai is adatforgalom nélkül látogathatóak.

Tovább

Telekom információk 30 napos ingyenes vezetékes internethez

2020. november 14. -

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben részt vevő diákok és családjaik, illetve a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanító pedagógusok ingyenes vezetékes internetszolgáltatásban részesülnek 30 napra. Az ingyenes internetre jogosult Telekom ügyfelek a Telekom honlapján (www.telekom.hu), a Flip ügyfelek a Flip honlapján (www.flip.hu) jelezhetik igényüket a 30 nap ingyenes internet szolgáltatásra november 18. és 27. között. 

Tovább

Már 23 településen kínál gigabites 5G-t a Telekom

2020. augusztus 26. -

A Magyar Telekom április 9-én indította el kereskedelmi 5G szolgáltatását, mely 5G képes készülékkel és arra alkalmas havidíjas csomaggal használható a lefedett területeken. Augusztus végére újabb mérföldkőhöz ért a szolgáltatás, több tucatnyi új állomás bekapcsolásával már 23 településen - Budapest, Budaörs, Zalaegerszeg, Debrecen, Kecskemét, Szeged és Szombathely bizonyos részein, valamint 16 Balaton környéki település egyes pontjain - érhető el a gigabites kínált letöltési sebességet* biztosító kereskedelmi szolgáltatás.

Tovább

Megvan a kétmilliomodik gigabites végpont a Telekom optikai és kábelhálózatán

2020. május 19. -

Ügyfelei igényeinek jobb kiszolgálása érdekében a Magyar Telekom évek óta hatalmas erőforrásokat fordít vezetékes hálózatának fejlesztésére. Ennek köszönhetően mára átlépte a kétmilliót a gigabites elérések száma a hálózatán. Ez azt jelenti, hogy a Telekom a hazai otthonok és vállalkozások 40%-ának már gigabites szolgáltatást tud kínálni. A gigabites társadalom létrehozása iránti elkötelezettséget mutatja, hogy a szolgáltató kifejezetten nagy figyelmet fordít a kisebb települések lefedésére is: máig mintegy 710 ötezer fő alatti településre vezette be a gigabites hálózatot – és ezek közül nagyjából 340 község lakossága még az ezer főt sem éri el.

Tovább