Szűrés

A(z) műsorszórás kulcsszót tartalmazó cikkek

Az M5 HD közszolgálati csatornával bővül a MinDig TV kínálata

2016. július 14. -

2016. július 15-én elindul az M5 HD program tesztsugárzása a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós kínálatában. A csatorna HD-minőségben, az egész országban elérhető lesz, ezzel az előfizetési díj nélkül elérhető, nagyfelbontású tévécsatornák száma ötre bővül. Augusztus 1-jétől változik a MinDig TV és MinDig TV Extra szolgáltatások keretében fogható programok elérhetősége.

Tovább

Két hét korlátlan szórakozás!

2016. április 14. -

A MinDig TV felhasználói 2016. április 18. és május 2. között kódolatlanul érhetik el a Paramount Channel műsorait. Ebben az időszakban közel 800 ezer háztartásban, ingyenesen élvezhetik a nézők a népszerű csatorna emlékezetes filmsikereit. A filmcsatorna ebben az időszakban többek között maratonban vetíti a Vissza a jövőbe és a Jurassic Park trilógiákat és bemutatja a Hajsza című krimisorozat új évadát is.

Tovább

Áprilisi csatornanyitások a Telekomnál

2016. április 2. -

A Telekom egy hónapon keresztül több csatornát is kódolatlanul kínál a Telekom TV előfizetőknek.

Tovább

Tovább bővül a FOX lefedettsége!

2016. március 21. -

A FOX Networks Group új lépcsőfokhoz ért szórakoztató csatornájának terjesztésében. A vállalat zászlóshajójaként ismert FOX március 21-től a UPC Magyarország előfizetői számára is elérhetővé válik a szolgáltató Digital Bronze és Digital Gold csomagjában!

Tovább